Monday , 21 January 2019

Home » Home » Stap 3; leren hoe te strijden

Stap 3; leren hoe te strijden

February 28, 2014 8:00 am by: Category: Home Leave a comment A+ / A-
Stap 3; leren hoe te strijden

Nadat een speler geleerd heeft hoe hij moet spelen, kan hij de volgende stap maken. Stap 3 is gericht op het aanleren van strijd. Wat is nodig om bij een 1-tegen-1 duel als winnar uit de strijd te komen.

Het gaat erom dat de speler de baas is over zijn directe tegenstander en elke training en wedstrijd de strijd wil winnen. Welke strategie hanteer je om je tegenstander te verslaan? Tijdens dit proces is het van groot belang dat een speler zijn eigen kwaliteiten kent, maar ook de kwaliteiten van zijn teamgenoten en tegenstander. Aan de hand van deze kwaliteiten moet er en strijdplan opgesteld worden om de tegenstander te verslaan.

Waar liggen de kwaliteiten van mijn tegenstander, is hij snel? Is hij sterk? Dit zijn vragen waar een spelers zich mee bezig moet houden. Vervolgens moet een spelers aan de hand van zijn eigen kwaliteiten een strijdplan opstellen om zijn directe tegenstander uit te schakelen. Een coach heeft hierbij vooral een ondersteunende rol.

Bron; AZ.nl

Stap 3; leren hoe te strijden Reviewed by on . Nadat een speler geleerd heeft hoe hij moet spelen, kan hij de volgende stap maken. Stap 3 is gericht op het aanleren van strijd. Wat is nodig om bij een 1-tege Nadat een speler geleerd heeft hoe hij moet spelen, kan hij de volgende stap maken. Stap 3 is gericht op het aanleren van strijd. Wat is nodig om bij een 1-tege Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top