Thursday , 30 August 2018

Home » Coaches » Cursussen/Seminars » Sporttest doceert over mentale en fysieke ontwikkeling

Sporttest doceert over mentale en fysieke ontwikkeling

May 18, 2015 12:37 pm by: Category: Cursussen/Seminars Leave a comment A+ / A-

Trainers zijn constant bezig met de ontwikkeling van jeugdspelers, maar hoe daag je kinderen fysiek gezien per leeftijd het beste uit? Welke mentale ontwikkeling maakt een jeugdsporter door in de verschillende fasen?

Vanaf  aanstaande organiseert Sporttest van 10:00-17:00 uur de bijscholing over de ontwikkeling van voetbaljeugd. Tijdens de scholing gaat het over de fysieke en mentale ontwikkeling van jeugdvoetballers in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar.

Fysieke en mentale ontwikkeling van jeugdsporters in het algemeen en voetbaljeugd in het bijzonder. De bijgebrachte kennis wordt vertaald naar de voetbalpraktijk, waar je de volgende dag op het veld al iets mee kunt.

In de theorie is aandacht voor zowel fysieke als mentale ontwikkeling van jeugdspelers, met in het praktijk een vertaling van de theorie naar de voetbal-specifieke invulling.

Deze scholing is goed voor 4 licentiepunten voor TC3 en TC2 voetbaltrainers.

In de scholing ontwikkeling jeugd, die ongeveer 6 uur duurt, wordt het fysieke theoretische gedeelte gedoceerd door een bewegingswetenschapper en het mentale theorie gedeelte door een (sport)psycholoog. De praktijkvertaling wordt gemaakt door een ervaren voetbal trainer.

Geef u snel op:

Wie: TC2 en TC3 voetbaltrainers
Wat: scholing voetbaljeugd (fysiek en mentaal)
Waar en wanneer:
Zaterdag 23 mei 2015 – Amersfoort – 10:00-17:00 uur – € 67,50
Zaterdag 29 augustus 2015 – Katwijk – 10:00-17:00 – € 67,50
Zaterdag 14 november 2015 – Zwolle – 10:00-17:00 – € 67,50
Groepsgrootte: 12 tot 25 deelnemers
Kosten: € 67,50 incl. BTW en excl. lunch

 

Inschrijven of meer informatie? www.sporttest.nl/scholing-voetbaljeugd-knvb/

Sporttest doceert over mentale en fysieke ontwikkeling Reviewed by on . Trainers zijn constant bezig met de ontwikkeling van jeugdspelers, maar hoe daag je kinderen fysiek gezien per leeftijd het beste uit? Welke mentale ontwikkelin Trainers zijn constant bezig met de ontwikkeling van jeugdspelers, maar hoe daag je kinderen fysiek gezien per leeftijd het beste uit? Welke mentale ontwikkelin Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top