Thursday , 23 May 2019

Home » Jeugdopleiding » Toernooien » PSV U19 in Italië deel 2: tweede overwinning is een feit

PSV U19 in Italië deel 2: tweede overwinning is een feit

February 5, 2015 12:28 pm by: Category: Toernooien Leave a comment A+ / A-

PSV U19 is momenteel op bezoek in Italië, waar het meedoet aan de Viareggio Cup. Dagelijks worden de wedstrijden en belevenissen van PSV U19 in Bologna weergegeven. Vandaag deel 2 met de wedstrijd tegen APIA Leichhardt.

Rust pakken
Afgelopen dinsdag stond er een lichte hersteltraining op het programma. Helaas was het regenachtig en dus niet te vergelijken met de dag daarvoor. In de middag waren er groepsgesprekken en werd er naar de wedstrijd gekeken tussen Inter Milan en KRC Genk O19. Daarna stond het avondeten op het programma en werd er vooral uitgerust, zeker met het oog op de wedstrijd van woensdag tegen de Australiërs.

Wedstrijd tegen APIA Leichhardt
De tweede wedstrijd is tegen APIA Leichhardt uit Australië. Op papier misschien de mindere, maar ze beschikken over een enorm loopvermogen. De bal veel op en neer laten gaan is het advies. Dat is ook precies wat PSV U19 deed en binnen 25 minuten weten Ryan, Kenneth en Dani (tweemaal) het net te vinden. Met een stand van 4-0 gaan de teams de kleedkamer in. Na rust dus geen blessures oplopen en zeker geen kaarten. Daarnaast is het voor het doelsaldo ook belangrijk om nog één of twee doelpunten te maken. Helaas is dat niet gelukt, maar met vooral een voortreffelijke eerste helft is deze wedstrijd positief afgesloten. Nu is het afwachten wat AC Milan doet tegen onze tegenstander van vrijdag, Palermo.

Uiteindelijk verliest AC Milan met 2-3 van Palermo. In blessuretijd ging de ‘Rossoneri’ onderuit en eindigde de wedstrijd met tien man. PSV U19 is dus al geplaatst voor de volgende ronde!

Hersteltraining
Vandaag staat er weer een hersteltraining op het programma. Helaas zit het wat het weer betreft niet echt mee. Gelukkig is de sfeer erg goed en dat is het belangrijkste!

Vrijdag speelt PSV U19 de laatste wedstrijd in de groep tegen Palermo. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden op de Italiaanse zender: RAI Sport 1. De wedstrijd begint om 15.00.

 

Bron: psvjeugd.nl

PSV U19 in Italië deel 2: tweede overwinning is een feit Reviewed by on . PSV U19 is momenteel op bezoek in Italië, waar het meedoet aan de Viareggio Cup. Dagelijks worden de wedstrijden en belevenissen van PSV U19 in Bologna weergege PSV U19 is momenteel op bezoek in Italië, waar het meedoet aan de Viareggio Cup. Dagelijks worden de wedstrijden en belevenissen van PSV U19 in Bologna weergege Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top