Sunday , 21 July 2019

Home » Tools » Spelervolgsysteem » Hoe ga je om met een spelervolgsysteem?

Hoe ga je om met een spelervolgsysteem?

April 22, 2015 10:18 am by: Category: Spelervolgsysteem Leave a comment A+ / A-

Via de AZ Voetbalschool kun je vragen stellen aan de specialisten van AZ. In deze rubriek lichten we interessante vragen uit en publiceren we het antwoord.

Ricardo Hemmen, trainer bij KFC in Koog aan de Zaan: ‘Ik gebruik bij de C1 een speler-volgsysteem waar ik alles bijhoud per speler. Denk hierbij aan speelminuten, goals, assists, kaarten, trainingsopkomst etc. Ik doe dat nu in een zelfgemaakt document in Excel, hoe doen jullie dat?’

Soccerlab
Marijn Beuker, Hoofd Prestatie en Ontwikkeling, geeft antwoord: “Het is heel belangrijk om de ontwikkeling van spelers bij te houden. Bij AZ werken wij daarom met Soccerlab, een online database waarin alle informatie voor en over een speler wordt verzameld. Zo kan een speler kijken welke afspraken hij heeft, maar ook wat zijn ontwikkelpunten bekijken, of beelden uit gespeelde wedstrijden terugzien.”

“Zowel de speler als de technische staf hebben toegang tot deze informatie. Trainers die assisteren bij andere teams zijn op die manier ook op de hoogte van de status van de spelers in het team. De informatie is continu opvraagbaar en aan te passen. Tijdens SOP-gesprekken met de spelers dient de informatie op hun persoonlijke pagina als basis.”

 

Bron: az.nl

Hoe ga je om met een spelervolgsysteem? Reviewed by on . Via de AZ Voetbalschool kun je vragen stellen aan de specialisten van AZ. In deze rubriek lichten we interessante vragen uit en publiceren we het antwoord. Rica Via de AZ Voetbalschool kun je vragen stellen aan de specialisten van AZ. In deze rubriek lichten we interessante vragen uit en publiceren we het antwoord. Rica Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top