Friday , 31 August 2018

Home » Jeugdopleiding » Clubs » De Graafschap kiest voor nieuwe techniektrainer

De Graafschap kiest voor nieuwe techniektrainer

May 21, 2015 9:26 am by: Category: Clubs Leave a comment A+ / A-

De Graafschap en Stojan Visser zijn afgelopen week een contract overeengekomen tot 1 juli 2016. Stojan wordt daarmee verantwoordelijk voor alle techniektrainingen van de Graafschap Pincvision jeugdopleiding.

”Het is een terugkeer bij de club, waar ik eerder met veel plezier heb gewerkt. Het verschil is dat ik dit keer geen vast elftal krijg. Mijn uitdaging ligt in het verbeteren van de techniek van talentvolle voetballers van De Graafschap binnen alle leeftijds-categorieën. Dat zal gebeuren door techniek trainingen te verzorgen in teamverband, maar ook individueel. Ik heb er veel zin in. Mijn huidige werkzaamheden voor Pelota Events en de Academy blijven gewoon doorgaan. Alleen ga ik nu acht dagen per week werken”, aldus Stojan Visser.

De Graafschap kiest voor nieuwe techniektrainer Reviewed by on . De Graafschap en Stojan Visser zijn afgelopen week een contract overeengekomen tot 1 juli 2016. Stojan wordt daarmee verantwoordelijk voor alle techniektraining De Graafschap en Stojan Visser zijn afgelopen week een contract overeengekomen tot 1 juli 2016. Stojan wordt daarmee verantwoordelijk voor alle techniektraining Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top