Thursday , 23 May 2019

Home » Bloggers » Art Langeler » Art Langeler – We groeien van alle kanten

Art Langeler – We groeien van alle kanten

May 13, 2015 9:20 am by: Category: Art Langeler Leave a comment A+ / A-

Werk loslaten
Laat ik starten met het maken van excuses. Ik ben een weekje weggeweest en ondanks dat ik me had voorgenomen wel een stukje te schrijven is dat niet gelukt vorige week. Het was al vrijdag toen ik er aan dacht, rijkelijk (te) laat. Dit heeft ook twee positieve kanten; blijkbaar kan ik het werk nog goed loslaten als ik even weg ben met het gezin, en het bewijs is geleverd dat ik de stukjes zelf schrijf (hier wordt nog steeds af en toe aan getwijfeld hoor ik wel eens…) Afijn, ik ben weer terug en er is voldoende te melden.

PSV Onder 19
De verschillende jeugdteams zitten in de laatste wedstrijden van het seizoen. Gisteren sloot de Onder 19 de competitie af met een uitwedstrijd tegen Feyenoord. Gelukkig is het hen gelukt te voorkomen dat Ajax kampioen werd in Eindhoven afgelopen zaterdag. Onze onder 19 gaat de rol van hen spelen komend jaar. Youth Champions League, hetzelfde team als dit jaar (nu is het eigenlijk PSV O18) gaat in de competitie spelen en ik voorspel nu al dat dit team op alle fronten goed mee kan. Alleen even zorgen dat onze media-machine nog meer flitsende verhalen gaat geven over de fantastische prestaties van dit team, want op dat gebied doen ze het elders in het land toch beter. Dit seizoen zullen we eindigen op een plek die prima is gezien de wisselende bezettingen, de leeftijd van het team en het vele doorschuiven van spelers naar Jong PSV (en zelfs PSV 1. In de komende week zullen alle teams hun competities beëindigen en ze zullen allen in de top van de ranglijst eindigen. Ik kom hier de komende weken nog wel even op terug.

Twee nieuwe werknemers
Vandaag wil ik twee nieuwe werknemers voorstellen. Pier Tensen komt over van FC Utrecht en gaat zich bezig houden met alle video-analyses van de teams tot en met Jong PSV. In samenwerking met Wim Rip zullen deze twee heren de coördinatie, visie en innovaties die voor de deur staan begeleiden en er voor zorgen dat PSV vooroploopt op dit gebied. Vanaf 1 juli treedt Pier in dienst, een grote aanwinst voor onze club. Pieter Busscher komt over van Heerenveen. Ook hij komt in dienst vanaf 1 juli en krijgt een zeer dynamische baan. Zijn werkzaamheden gaan grofweg bestaan uit drie deelgebieden. Pieter gaat zich bezighouden met de buitenlandse talenten die PSV in huis heeft en gaat aantrekken. Verder gaat hij een grote rol spelen in het team-managementschap van Jong PSV. Bovendien is Pieter gediplomeerd leraar (Duits) en in deze leraar-rol gaat hij de studietrajecten van de VO-spelers van PSV monitoren. Onder leiding van Rick van Rooy gaan verschillende PSV-teams volgend jaar twee dagen in de week les krijgen op De Herdgang, Rick en Pieter zijn de mensen van PSV die dit gaan begeleiden, samen met de docenten van het St. Joris. Dit zijn allemaal werkzaamheden die Pieter bekend zijn door zijn tijd bij Heerenveen, we zijn erg blij dat hij bij ons komt werken!

We groeien
Je ziet het, we groeien aan alle kanten. Mooi maar ook noodzakelijk als we ons doel willen halen. Want dat staat na bijna twee jaar nog helder overeind; meer spelers via de jeugd-academie, de beste jeugdopleiding van Nederland op het gebied van spelers, trainers en faciliteiten, zonder afbreuk te doen aan onze eigen en unieke PSV-waarden. Tot zover, volgende week meld ik me weer!

Art Langeler
Hoofd Jeugdopleiding

Art-Langeler

 

Bron: psvjeugd.nl

Art Langeler – We groeien van alle kanten Reviewed by on . Werk loslaten Laat ik starten met het maken van excuses. Ik ben een weekje weggeweest en ondanks dat ik me had voorgenomen wel een stukje te schrijven is dat ni Werk loslaten Laat ik starten met het maken van excuses. Ik ben een weekje weggeweest en ondanks dat ik me had voorgenomen wel een stukje te schrijven is dat ni Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top