Friday , 31 August 2018

Home » Bloggers » Art Langeler » Als het goed gaat moet je schakelen…

Als het goed gaat moet je schakelen…

December 28, 2015 3:55 pm by: Category: Art Langeler Leave a comment A+ / A-

Art-LangelerAls het goed gaat moet je schakelen… Dat is een wijsheid die ik van PEC Zwolle heb meegenomen. Daar waren de middelen schaars en dus was er eigenlijk nooit budget voor vernieuwing of versterking. Prima, maar juist als het qua prestaties goed gaat is het het beste moment om even aan bel te trekken. Oogsten als de tijd rijp is.

Dus: het wordt tijd dat we aan de slag gaan! Met de accommodatie op De Herdgang bijvoorbeeld. We hebben grote plannen. Er zijn al een paar keer wat tekeningen rondgegaan, maar een schop staat nog niet in de grond. Toevallig heb ik er afgelopen maandag nog met Toon over gesproken. Het lijkt de goede kant op te gaan. Deze week ga ik samen met Marcel Brands met het definitieve plan aan de slag, zodat – als de vergunningen en de financiering rond is – we meteen aan de slag kunnen.

Verbouwing
Waarmee ook al weer? Uitbreiding van accommodatie met klaslokalen, kleedkamers, spelershome, gymzaal, fitnesscentrum, ruimtes voor verhuur, vaste tribunes om het veld, nieuw kunstgras op veld 4, aanleg van een nieuw veld bij veld 2/3, een overnachtingsruimte en ga zo maar door. Daarop aansluitend met het Van Bommel-veld. Dat ligt er maar is nog niet af. De boarding moet nog beplakt worden, er komt een verplaatsbaar middenstuk, en natuurlijk moet ook de officiële opening nog plaatsvinden. Dit is het moment om even door te pakken! Nu ik toch bezig ben; continuering en eventueel uitbreiding van FUNdament. Dit project loopt als een tierelier. Talent ontwikkelt zich goed, de trainers zijn prima en we willen uitbreiden richting Limburg, de Randstad en Utrecht. Nou, dat moeten we dan maar gaan doen binnenkort!

Doorpakken
Hebben we dan nog meer? Jazeker, maar een aantal plannen houden we nog even voor onszelf. We zijn bezig, het gaat goed, nu doorpakken en er voor zorgen dat PSV op alle gebieden een unieke plek gaat krijgen in het Nederlandse voetbal. Zowel voor PSV 1 (als enige Nederlandse club actief in de UEFA Champions League en als enige overwinteren in Europa) als voor Jong PSV (samen met Ajax als enige bvo in de Jupiler League, als enige Nederlandse club in de Premier League International Cup en hier ook door naar de volgende ronde) als voor PSV O19 (overwinteren UEFA Youth League als poulewinnaar, spelen voor kampioenschap na de winter) en voor andere jeugdteams. Onze jeugdteams zijn overal actief in de wereld, alle teams bij de eerste drie in de hoogste landelijke competitie en her en der een bekerwinst in seizoen 2015-2016.

Visie
Korte termijn succes is leuk, maar het gaat om de lange termijn visie. Die is volgens mij goed, nu nog werken aan de realisatie van gestelde doelen om daar te komen waar we willen zijn. En in dat proces is korte termijn succes best wel lekker, voor bevestiging en voor de moraal. Bij de PSV Jeugdopleiding gaan we richting de laatste week voor de winterstop. Tijd om de balans op te maken, plannen voor de toekomst te maken (en langzamerhand te gaan vieren) en richting het kerstreces te gaan.

 

Bron: http://www.psvjeugd.nl/nieuws/2546

Als het goed gaat moet je schakelen… Reviewed by on . Als het goed gaat moet je schakelen… Dat is een wijsheid die ik van PEC Zwolle heb meegenomen. Daar waren de middelen schaars en dus was er eigenlijk nooit budg Als het goed gaat moet je schakelen… Dat is een wijsheid die ik van PEC Zwolle heb meegenomen. Daar waren de middelen schaars en dus was er eigenlijk nooit budg Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top