Sunday , 21 July 2019

Home » Jeugdopleiding » Toernooien » 3 miljoen views voor een 9 jarige Anderlecht speler

3 miljoen views voor een 9 jarige Anderlecht speler

December 28, 2013 1:52 pm by: Category: Toernooien Leave a comment A+ / A-

Op 12 januari 2013 werd er in Breda de U9 Indoor Cup georganiseerd. Verschillende wedstrijden werden gefilmd, zodat er na het toernooi een mooie video compilatie gemaakt kon worden ter herinnering. Maar toen gebeurde het….

Tijdens de wedstrijd Ajax F1 – RSC Anderlecht F1 werd er door de Anderlecht spelers een kunststukje opgevoerd. Na een snelle en soepele opbouw werd de spits van de Paars Witten ingespeeld en met een fabelachtige Bergkamp draai was hij zijn tegenstander te snel af. Daaropvolgend kwam hij oog in oog te staan met de keeper van Ajax en door een snelle voetbeweging ging hij ook de doelman voorbij en scoorden. Zie hieronder het bewijs.

De filmer, Adam van Rijckevorsel, die deze goal heeft gefilmd had diezelfde avond nog de goal geüpload op Youtube. Een mooie goal die gedeeld moest worden dacht hij. Maar waar niemand rekening mee hield gebeurde echt. Binnen enkele uren was het filmpje al meer dan 50.000 keer bekeken. Binnen 1 week stond de teller al op 1 miljoen views. Het filmpje kwam zelfs ter sprake in verschillende voetbalprogramma’s over heel de wereld en scouts van topclubs vroegen al informatie op over de doelpunten maker bij de toernooi organisatie.

Nu een klein jaar verder hebben meer dan 3 miljoen viewers deze goal gezien. Door de populariteit van het voetbal wereldwijd en de social media platformen heeft dit filmpje geleid tot een ware 16 seconden hype. Alleen al door deze goal heeft deze Anderlecht speler zichzelf in de etalage gespeeld en staat hij op de scoutingslijsten van verschillende nationale en internationale topclubs.

Deze speler kan met zichzelf een ware ‘wereldspeler’ noemen.

 

 

3 miljoen views voor een 9 jarige Anderlecht speler Reviewed by on . Op 12 januari 2013 werd er in Breda de U9 Indoor Cup georganiseerd. Verschillende wedstrijden werden gefilmd, zodat er na het toernooi een mooie video compilati Op 12 januari 2013 werd er in Breda de U9 Indoor Cup georganiseerd. Verschillende wedstrijden werden gefilmd, zodat er na het toernooi een mooie video compilati Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top